Inmeter

WoonTotaal Mobile

WoonTotaal Mobile is een gratis iOS en Android App waarmee u op locatie bij de klant uw WoonTotaal orders kunt openen, bewerken en opslaan.

Inmeetmodule
Binnen WoonTotaal Mobile heeft u de mogelijkheid om een inmeetmodule te activeren. Met de inmeetmodule kunt u bij de klant opdrachten inmeten of nameten met een digitale afstandsmeter.
Waneer u gaat inmeten, kiest u de ‘meetmethode’ en ‘meetsoort’ en meet vervolgens de afmetingen. De, via bluetooth gekoppelde, digitale afstandmeter stuurt direct na het meten van een zijde de maat door naar de App. De Inmeetmodule begeleidt u door het gehele proces, zodat u niets over het hoofd ziet. De ingemeten maten worden direct toegevoegd aan de opdracht in WoonTotaal. Daarbij heeft u de mogelijkheid om eventuele foto’s en opmerkingen aan de opdracht toe te voegen.

Inmeetagenda
Vanuit WoonTotaal in de winkel kan een opdracht worden klaargezet voor een monteur of stoffeerder. Deze kan de klaargezette opdrachten op locatie via de Inmeetagenda openen en inmeten.
De opgemete maten, foto’s en notities worden automatisch aan de order toegevoegd in WoonTotaal. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste afmetingen.

Tablet

Impressie

Orders
Orders
Inmeten

Download hier de productsheet

Wilt u meer weten over WoonTotaal Mobile en wenst u dit op een rustig moment door te lezen? Download dan nu onze productsheet of neem contact met ons via het contactformulier.

Download Productsheet WoonTotaal Mobile

Technische specificaties

– Geschikt voor tablet en mobile devices.
– Werkt op iOS en Andriod.

Download WoonTotaal Mobile


Get it on Google Play

Handleiding

Heeft u WoonTotaal Mobile al gedownload en geïnstalleerd? Download dan hier de handleiding.

Download WoonTotaal Mobile handleiding